XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

art’otel amsterdam organiseert ultieme ballenfeest op 14 januari

Park Plaza Croatia

Amsterdam, 9 januari 2017 – Al plannen voor de Hotelnacht op zaterdag 14 januari? Neem een bal mee en vier het feestje in art’otel amsterdam! Het hotel opent tijdens Hotelnacht 2017 de deuren van de 5&33 Gallery voor het ultieme ballenfeest. Entree is gratis indien je een bal, in welke vorm of maat dan ook, meeneemt.

Ballenfeest
art’otel amsterdam tovert op zaterdag 14 januari de 5&33 Gallery om tot één groot ballenfestijn. Het ballenfeest is een heerlijk absurd feestconcept dat draait rondom de ‘bal’, in elke verschijningsvorm. Disco ballen, skippy ballen, gehaktballen, levensgrote ballonnen, beer pong, alles kun je verwachten! De 5&33 Gallery wordt aangekleed met vrolijke en kleurrijke items en onder andere Primo Disco haalt z’n ronde plaatjes uit de kast voor dit gezellige feestje. Uiteraard ontbreken de hapjes en drankjes niet. 

Disco hitjes
De line-up bestaat dit jaar uit Primo Disco, Feestzusjes, Mercy Coco en Kremlin Disco.

Entree
Om gratis binnen te komen hoef je alleen maar een bal mee te nemen, in welke vorm of maat dan ook. Voor de mannelijke feestgangers tellen alleen de eigen ballen niet. Het ballenfeest begint om 21:00 uur en duurt tot 02:00 uur. 

Over art’otel amsterdam en 5&33
art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal) bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display creëert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars. @5and33 - #5and33 - 5and33.nl.