XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

La Suite: dé nieuwe Friday Night drinks bij 5&33

Park Plaza Croatia

Amsterdam, 5 januari 2017 – Friday Night drinks? Die drink je bij 5&33 natuurlijk! Met het nieuwe Friday Night concept La Suite kun je genieten van de combinatie van kunst, fashion, muziek en uiteraard heerlijke drankjes. Op vrijdag 13 januari is de aftrap van dit wekelijks terugkerende concept.

Nieuw concept
La Suite is het nieuwe vrijdagavond concept van 5&33 waar elke week een andere ambiance wordt gecreëerd, variërend van kleurrijke moderne kunst tot minimalistische visuals en lichten. Met Live Jazzy Hip-Hop, wicked vinyl en andere toffe DJ’s worden de avonden compleet gemaakt. Het concept combineert kunst, muziek, fashion, eten en drinken in een creatieve omgeving.

Oesters en programma
Speciaal voor de officiële opening op vrijdag 13 januari serveren de Osterboys heerlijke oesters om tijdens je drankjes te nuttigen. Het programma op vrijdag is als volgt:

17:30 – 20:00 VIP invite only
20.00 – 21.30 Egbert Jan Weeber
21.30 – 23.00 Anecdote
23.00 – 00.30 Prunk
00.30 – 02.00 Very Special Guest

La Suite vindt vanaf vrijdag 13 januari elke vrijdag plaats vanaf 17:30 uur bij 5&33.

Over art’otel amsterdam en 5&33
art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal) bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display creëert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars. @5and33 - #5and33 - 5and33.nl