XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

Johnny de Mol opent expositie ‘There Is No Difference’ door Willemijn Kappers

Park Plaza Croatia

Amsterdam, februari 2017 – Men denkt vaak dat vluchtelingen een ‘ver-weg-van-mijn-bed show’ zijn. Fotografe Willemijn Kappers wil juist de overeenkomsten tussen vluchtelingen in Nederland en Nederlanders laten zien met haar fotografie. Haar doel is om awareness te creëren voor het feit dat er nog steeds mensen in nood zijn op o.a. Lesbos in Griekenland. Daarnaast wil ze de stichting ‘Movement on the Ground’ onder de aandacht brengen, die zich voor de vluchtelingen inzet. De stichting, Willemijn en 5&33 hebben de handen ineengeslagen en presenteren de expositie van Willemijn in de 5&33 Gallery in art’otel amsterdam. Op 10 februari om 18:00 uur zal Johnny de Mol de expositie van Willemijn openen.

Willemijn Kappers heeft in haar expositie gezichten samengevoegd van vluchtelingen in Nederland en Nederlanders om de overeenkomsten tussen mensen te laten. Willemijn probeert hiermee vluchtelingen letterlijk en figuurlijk een gezicht te geven en te humaniseren, zodat er op een andere manier naar vluchtelingen wordt gekeken. Johnny de Mol opent, als founding member van Movement on the Ground en fervent supporter van vluchtelingen, de expositie.

Over Willemijn Kappers
Willemijn Kappers heeft bedrijfskunde gestudeerd en is sindsdien werkzaam geweest in de financiële branche in Amsterdam. Kappers is zes jaar geleden begonnen als professioneel fotografe en heeft zich gespecialiseerd in portretfotografie. Door haar sociaal engagement voor de vluchtelingen kwam zij op het idee ook iets met hun portretten te doen. Kijk voor meer informatie op: www.willemijnkappers.com

De expositie "There is no Difference" is van 11 februari tot en met 6 maart te bekijken in 5&33 Gallery in art’otel amsterdam, Prins Hendrikkade 33, Amsterdam.

Over art’otel amsterdam en 5&33
art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal) bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display creëert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars. @5and33 - #5and33 - 5and33.nl