XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

5&33 loves to share

Park Plaza Croatia

Februari 2017 – Nog geen plannen gemaakt voor Valentijnsdag? Neem je lover mee naar het 5&33 restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Speciaal voor 14 februari heeft 5&33 het “Love to Share” Valentijnsmenu samengesteld, bovenop de reguliere menu’s. Om het diner een speciale twist te geven gebruikt het restaurant diverse afrodisiaca om de avond goed te beginnen met je geliefde!

Op dinsdag 14 februari ontvangt 5&33 je met prosecco en een amuse en serveert het volgende 3-gangen menu: als voorgerecht kun je heerlijke oesters bestellen om alvast de appetite op gang te brengen. Als hoofdgerecht kun je de famous truffelpasta nuttigen, waarbij de truffel bijna smelt op je tong! Om de avond te eindigen wordt chocolade fondant met aardbeien geserveerd, als begin van je eerste toetje deze avond. Het menu kost soixante neuf (€ 69,-) voor twee personen. Reserveren kan via www.5and33.nl.

Over art’otel amsterdam en 5&33
art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal) bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display creëert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars. @5and33 - #5and33 - 5and33.nl