XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

Eet en drink als een Koning bij 5&33

Park Plaza Croatia

April 2017 – Verwacht je een wilde Koningsnacht en wil je eerst even bijkomen voordat je weer feestend Koningsdag ingaat? 5&33 biedt een Koningsdag Brunch aan voor alle royalties op 27 april tussen 11:30 en 15:00 uur. Met een koninklijk samengesteld menu en een heerlijk drankje van het huis heb je alvast een lekkere start. 1967 is namelijk niet alleen het geboortejaar van Willem-Alexander maar ook de prijs van deze lekkere brunch.

Een oranje Mimosa als welkomstdrankje brengt je gelijk in koninklijke sferen. Met de keuze uit een continental, full English ontbijt en het à la carte menu heb je genoeg opties om een stevige bodem te leggen voor de rest van de dag. Het menu kost € 19,67 per persoon. Reserveren kan via www.5and33.nl. Wil je kosteloos genieten van deze brunch? Vertel ons via Facebook wie de King en Queen zijn van jouw squad en win een Koningsdag Brunch met 9 vrienden bij 5&33!

Over art’otel amsterdam en 5&33art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal) bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display creëert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars. @5and33 - #5and33 - 5and33.nl