XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

Tasty aspergemenu bij 5&33

Park Plaza Croatia

Juni 2017 – Ben jij ook zo dol op asperges? Then you’re in luck! Het aspergeseizoen is namelijk weer officieel van start gegaan en 5&33 heeft een heerlijk aspergemenu samengesteld om van te smullen. Vanaf nu t/m eind juni kun je genieten van zowel witte als groene asperges, uiteraard met een Italiaanse twist!

Heb je het witte goud ooit weleens gecombineerd met risotto gegeten bijvoorbeeld? Of een ijsje van groene asperges? Chef Nadia Frisina heeft het menu zo samengesteld dat er voor ieder wat wils is en je watertandend aan tafel gaat. De asperges zijn gecombineerd met elkaar te eten in een salade bijvoorbeeld, maar uiteraard kun je ook een gerecht bestellen waarin alleen de groene of de witte asperges zijn verwerkt. Reserveren kan via www.5and33.nl.


Over art’otel amsterdam en 5&33
art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal) bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display creëert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars. @5and33 - #5and33 - 5and33.nl.