XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

Marco Borsato maakt debuut als exposant in 5&33 Gallery

Park Plaza Croatia

Juni 2017 – Marco Borsato maakt als aspirant fotograaf zijn debuut als exposant. Op 1 juni vindt de opening van de expositie Gezichten van Aruba geschoten door Marco Borsato & Raymond Rutting bij 5&33 Gallery in art’otel amsterdam plaats. De tentoonstelling toont het werk van de zanger en zijn leermeester, topfotograaf Raymond Rutting en is het directe resultaat van een exclusieve fotografiemasterclass van Zilveren Camera-winnaar Rutting aan Borsato op het One Happy Island.

In het najaar van 2016 nam Marco Borsato deel aan het primetime RTL-4 programma Het Perfecte Plaatje. Hierin kon de grootste zanger van Nederland zijn liefde voor fotografie aan het grote publiek laten zien. Topfotograaf Raymond Rutting (o.m. de Volkskrant, National Geographic Traveler en diverse exposities), die vorig jaar een fotografiereis naar Aruba maakte in het kader van de viering van 30 jaar Status Aparte, leerde Marco echter al ruim voor dit programma kennen en hielp de zanger zijn liefde voor fotografie vorm te geven.

Op initiatief van de Aruba Tourism Authority (ATA) reisde het duo afgelopen februari naar het One Happy Island waar Marco aan een heuse fotografiemasterclass van Rutting is onderworpen. Van uitbundige carnavalsoptochten tot modefotografie op de prachtige hagelwitte stranden, van natuur tot wildlife en van historische Arubaanse monumenten tot culinaire hoogstandjes, diverse fotodisciplines zijn tijdens de reis aan bod gekomen.

De expositie "Gezichten van Aruba" is van 1 juni tot en met 28 augustus te bekijken in 5&33 Gallery in art’otel amsterdam, Prins Hendrikkade 33, Amsterdam.

Over art’otel amsterdam en 5&33
art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal) bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display creëert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars. @5and33 - #5and33 - 5and33.nl