XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels
Back to Previous Page

art'otel amsterdam recruitment dag

art'otel amsterdam start bijzondere werving en selectie voor flagship hotel Amsterdams nieuwe hotspot brengt kunst en cultuur samen

Amsterdam, 24 juni 2013 – Deze zomer opent Amsterdams nieuwste hangout haar deuren: het art’otel amsterdam. Het hotel, dat tegenover het Centraal Station ligt, belooft een architectonische mix van diverse stijlen en laat kunst en creativiteit tot in de kleinste details tot uiting komen. Zo ook in de werving en selectie van het art’otel team, die zaterdag 22 juni van start is gegaan. Tijdens diverse workshops maakten ruim 100 kandidaten kans op een carrière binnen het hotel.

 
Zaterdag 22 juni kregen 100 kandidaten een eerste blik op de, nu nog, industrieel rauwe ruimte die komende zomer als  art’otel amsterdam onderdak biedt aan kunst en cultuur. Gedurende dezerecruitment dag hadden zij verschillende mogelijkheden om zich te profileren. Bijvoorbeeld tijdens de workshop styling & grooming, waar styliste Katia tips gaf om origineel voor de dag te komen terwijl barbier Nick de heren voorzag van een perfect getrimde baard of een clean shave. 
 
Ode aan de creativiteit
Dirk Beljaarts, General Manager van art’otel amsterdam: “Originaliteit staat hoog in het vaandel van het nieuwe art’otel, vandaar deze bijzondere zoektocht naar een sterk, professioneel en artistiek team.” Niet alleen het nieuwe team, ook het hotel kent straks een sterke eigen persoonlijkheid. Het art’otel is toegewijd aan een bekende kunstenaar die zijn kunst in iedere ruimte van het hotel tot uiting laat komen. “art’otel amsterdam brengt een ode aan de creativiteit.” aldus de General Manager.
 
Meer dan een hotel
Het monumentale pand aan de Prins Hendrikkade 33 belooft meer dan een hotel alleen. Het souterrain van ruim 300m2 in het hotel herbergt een state of the art kunstgalerie, die als kunstpodium dient en een platform zal bieden voor gevestigde en up & coming kunstenaars. Met art’otel amsterdam worden tevens een bar en restaurant geopend die een culinaire experience zullen bezorgen in een prikkelende artistieke omgeving. Net als de galerie, zijn ook het restaurant en bar vanaf deze zomer publiekelijk toegankelijk.

 Back to Previous Page
View More Offers