XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

Atelier Van Lieshout ontlaadt de “Unlimiteds” kunstwerken

Atelier Van Lieshout is huiskunstenaar van het art¿otel amsterdam, dat eind deze zomer tegenover Centraal Station haar deuren opent.

Een van de bekendste thema's van Atelier Van Lieshout is 'Course of Life', dat als inspiratiebron diende voor alle 120 kunstwerken die worden tentoongesteld in de publieke ruimtes en kamers van het hotel.

Het monumentale pand aan de Prins Hendrikkade 33 belooft meer dan een hotel alleen. In het souterrain van ruim 300m2 bevindt zich een state of the art gallery, die als kunstpodium dient en een platform zal bieden voor gevestigde en up & coming kunstenaars. Met art’otel amsterdam worden tevens een kitchen & bar geopend die een culinaire experience zullen bezorgen in een inspirerende artistieke omgeving. Net als de gallery, zijn ook de kitchen & bar vanaf deze zomer publiekelijk toegankelijk.

Over art’otel
art’otel, eigendom van de PPHE Hotel Group, is bekend door zijn hotels in Duitsland en Hongarije. Elk art’otel is een ware hommage aan de kunst van een specifieke kunstenaar, waarbij diens kunst en stijl in elk onderdeel van het hotel wordt doorgevoerd. De opening van art’otel amsterdam als eerste hotel van dit art’otel-merk in Nederland vormt de start van een omvangrijke herpositionering van dit merk. art’otel amsterdam biedt 107 moderne kamers met keuze uit Art Rooms en spectaculaire Masterpiece Suites.

BACK to Press Centre - Netherlands