XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

Cultureel overnachten in Amsterdam centrum

bij art'otel amsterdam

Amsterdam, 16 december 2013 - Het onlangs geopende art’otel amsterdam, maakt overnachten in hartje centrum wel heelaantrekkelijk. Het hotel, het eerste van een nieuwe generatie art’otels dat een unieke architectonische stijl combineertmet door kunst geïnspireerde interieurs, bevindt zich tegenover het Centraal Station en biedt een kunstzinnige enculturele ervaring.

art’otel amsterdam opende in de herfst van 2013 haar deuren voor lokale, nationale en internationale gasten. Een kunstzinnige enculturele ervaring staat centraal in het hotel, die een samenwerking met Atelier Van Lieshout kent. Deze samenwerking uit zich inde 120 Atelier Van Lieshout kunstwerken die worden tentoongesteld in de publieke ruimtes en kamers van art'otel amsterdam.

5&33, dé culturele hotspot van Amsterdam, bevindt zich naast art’otel amsterdam. Deze lifestyle venue brengt een kitchen, bar,library en lounge evenals als indrukwekkende art gallery samen welke openbaar toegankelijk is.

art'otel amsterdam

Over art’otel
art’otel, eigendom van de PPHE Hotel Group, is bekend door zijn hotels in Duitsland en Hongarije. Elk art’otel is een warehommage aan de kunst van een specifieke kunstenaar, waarbij diens kunst en stijl in elk onderdeel van het hotel wordtdoorgevoerd. De opening van art’otel amsterdam als eerste hotel van dit art’otel-merk in Nederland vormt de start van eenomvangrijke herpositionering van dit merk. art’otel amsterdam biedt 107 moderne kamers met keuze uit Art Rooms enspectaculaire Masterpiece Suites.
Kamers zijn beschikbaar vanaf €250,-.

art’otel amsterdam, Prins Hendrikkade 33, 1012 TM, Amsterdam - artotelamsterdam.com