XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

Park Plaza Hotels & Resorts en art’otels vieren Earth Hour

met de wereldwijde campagne ‘Turn Me Off’

20 maart 2014 – Door mee te doen aan Earth Hour, een spectaculaire en symbolische actie van het WWF waarbij het licht een uur lang wordt uitgedaan om milieuproblematiek onder de aandacht te brengen, hopen Park Plaza Hotels & Resorts en art’otels wereldwijd hun steentje bij te dragen aan een betere toekomst. In de hoofdstad trappen art’otel amsterdam en 5&33 af met een prachtige Candlelight Night als startschot voor ‘Turn Me Off’.

Op 29 maart, om 20:30 uur (lokale tijd), zullen de meeste Park Plaza Hotels & Resorts en art’otels wereldwijd gezamenlijk Earth Hour vieren door een uur lang het licht uit te schakelen op hoofdkantoren, regionale kantoren, hotels, restaurants en bars. Ook lichtreclame wordt gedoofd. Daarnaast wordt op Social Media een wereldwijde fotowedstrijd ingezet met het thema sterrenhemel.

Candlelight Night bij art’otel amsterdam en 5&33cocktail

Tijdens Earth Hour gaan bij art’otel amsterdam en lifestyle venue 5&33 de lichten uit. Tijdens dit donkere uur wordt het restaurant van 5&33 verlicht door honderden kaarsen, en zullen Musicalster en WWF ambassadrice Nurlaila Karim en Voice of Holland supertalent Shirma Rouse een akoestisch optreden geven. Met speciaal voor dit event samengestelde ‘Switch off drink on’ cocktails bieden art’otel en 5&33 zo een wel erg mooie manier om stil te staan bij het milieu.

Turn me off

Ook de andere Park Plaza Hotels & Resorts en art’otels besteden aandacht aan de campagne ‘Turn Me Off’ met diverse activiteiten in de hotels:

  • Gasten worden aangemoedigd het licht in hun hotelkamer uit te schakelen en te genieten van diners bij kaarslicht en speciale Earth Hour 2014 ‘Switch Off Drink On’-cocktails.
  • Een aantal akoestische optredens zullen plaatsvinden in geselecteerde hotels wereldwijd.
  • Op Social Media worden deelnemers gevraagd foto’s te maken van de sterrenhemel in hun woonplaats en deze te delen via de hashtag #bebrilliant om kans te maken op een ‘sterrenverblijf’ in een van de Park Plaza Hotels & Resorts of art’otels.
De unieke verduisteringservaring van Earth Hour is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen waaraan honderden miljoenen mensen meedoen. In 2013 werd in een recordaantal van 157 landen het licht uitgeschakeld, resulterend in ’s werelds grootste viering onder de sterrenhemel.

 Iedereen kan zich opgeven voor Earth Hour 2014 van het WWF. Meer informatie over inschrijving en het initaitied zelf is te vinden op www.wwf.org.uk/earthhour.

Bezoek www.parkplaza.com en www.artotels.com voor meer informatie over hoe Park Plaza Hotels & Resorts en art'otels de lokale gemeenschap ondersteunen.